Over De Groot Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging De Groot is een begrip in de regio waar wij al ruim 30 jaar uitvaarten verzorgen geheel in stijl en naar de wensen van de mensen.

Wij hebben als enige ondernemer eigen uitvaartcentra in Gorinchem en Woudrichem die direct naast de begraafplaats liggen. Zo is het mogelijk om de uitvaart op één locatie te houden.

Vanuit onze uitvaartcentra verzorgen wij zowel traditionele als eigentijdse begrafenissen en crematiediensten zowel kerkelijke als niet kerkelijke. Het komt regelmatig voor dat nabestaanden het moeilijk vinden zelf te spreken tijdens een uitvaart, ook dan zijn wij er voor u om het gesproken woord voor u te verzorgen en u dienstbaar te zijn om de uitvaart op een unieke manier te laten verlopen. Ook is er mogelijkheid tot condoleren, zowel voor als na de uitvaart.

We bieden in onze uitvaartcentra niet alleen het traditionele plakje cake en kopje koffie of thee aan, er zijn tal van andere mogelijkheden.

Zo kunt u kiezen voor een gevarieerde broodmaaltijd maar ook voor een bittergarnituur met bijvoorbeeld een glas wijn. Alles is mogelijk.

Uitvaartcentrum De Grote Haar.

In ons geheel gerenoveerde Uitvaartcentrum De Grote Haar, Haarweg 1a te Gorinchem, zijn naast de ruime aula twee familiekamers gerealiseerd waar nabestaanden op ieder moment van de dag nog samen kunnen zijn met hun dierbare waarbij uw privacy gewaarborgd is. De kamers zijn sfeervol ingericht, goed bereikbaar, met ruime parkeer gelegenheid.

familiekamer_01

Natuurlijk behoort thuis opbaren, in ons uitvaartcentrum De Grote Haar of op elke door u gekozen locatie eveneens tot de mogelijkheden.

Als u vragen hebt of als u gewoon een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen. Ons team van professionele mensen staat 24 uur per dag klaar om u te begeleiden na het overlijden van een dierbare. Alles wat wij doen, doen wij met respect, de grootste zorg en aandacht om de uitvaart zo te laten verlopen zoals u en uw dierbare dat wensen.